Export

From Open Tech Dental Wiki 4.0
Jump to: navigation, search
This page is a translated version of the page Man DataExport and the translation is 100% complete.


Export

Este inutil să achiziționați, să aliniați și să convertiți datele dacă aceste informații nu pot fi trimise altor programe. Funcțiile de export pot fi folosite pentru a crea fișiere care pot fi apoi importate în alt software.

OpticalRevEng Dental oferă 2 tipuri diferite de export: manual și automat. Exporturile manuale pot fi utilizate oricând și în orice tip de proiect; Exporturile automate sunt specifice unui proiect. Funcțiile de export automat pot fi configurate în dialogul Options .

Formate

Optical RevEnge Dental acceptă următoarele formate:

 • Achiziții
  • 'Scan': această funcție de export va crea un fișier (.cri) pentru fiecare imagine 3D realizată de scanner și un fișier suplimentar (.scan) cu o descriere a datelor. Poate fi folosit numai de OpticalRevEng Dental și toate fișierele trebuie păstrate împreună.
  • 'ZScan': această funcție de export salvează aceleași informații ca și funcția de export Scan, dar comprimă totul într-un singur fișier.
 • Meshuri
  • 'STL ASCII/Binary': formatul de fișier STL este cel mai utilizat. Majoritatea software-urilor 3D pot citi / salva fișierele STL. Nu salvează toate informațiile despre obiectele 3D, cum ar fi culoarea sau conexiunea dintre fiecare față, prin urmare două software-uri diferite pot citi același fișier STL și pot afișa rezultate diferite.
  • 'OFF ASCII': formatul OFF este un format de fișier foarte simplu așa cum este descris aici [OFF Format]. Păstrează mai multe informații decât formatul STL.
  • 'PLY ASCII/Binary': formatul PLY, ca format OFF, poate conține mai multe informații despre datele 3D, dar nu este susținut atât de bine de alte programe.
  • 'OBJ': Formatul OBJ este doar ASCII, poate păstra cele mai multe informații despre datele 3D, chiar și culoarea și este compatibil cu majoritatea software-urilor.

Adăugați documentația

Dacă este necesară compatibilitatea maximă, cel mai bun format de utilizat este STL. Dacă obiectivul este păstrarea celor mai exacte date 3D, formatul OBJ este mai bun.

Manual Export

Există două modalități de a salva achizițiile și meshurile de pe disc.

Single Object Export

Pentru a exporta un singur element din proiect:

 1. Faceți clic dreapta pe elementul din Project Tree
 2. Selectați Export.. din Context Menu
 3. Din dialogul care va apărea, selectați unde să salvați fișierul, numele și formatul acestuia pentru date.

Multi Object Export

Pentru a exporta mai mult de un element al proiectului în același fișier:

 1. Selectați din Project Tree toate datele care trebuie exportate împreună
 2. Din File menu, selectați funcția Export Visible
 3. Din dialogul care va apărea, selectați unde să salvați fișierul, numele și formatul acestuia pentru date.

Automatic Export

Pentru a utiliza funcția de export automat, faceți clic pe butonul "Export la CAD" din Main Toolbar. Software-ul va exporta apoi toate datele proiectului, în conformitate cu Exporter Profile selectat.

Profilurile exportatorilor pot fi modificate de către dealerii autorizați pentru a putea exporta în diferite formate și în mai multe CAD-uri diferite.

Dental 2 5 wiz prev.png Homebutton.png Dental 2 5 wiz next.png